Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Kandidaat-bestuur Blokland wil samenwerken

Kandidaat-bestuur Blokland wil samenwerken in Volleybalbond

06/10/2019 17:03 - John Zaalman

Het kandidaatbestuur Blokland wordt gevormd door Patrick Laing (l), Lionel Blokland, Caroline Heilbron, Antonie Manhoef en Furgil Bell.

Het kandidaatbestuur Blokland wordt gevormd door Patrick Laing (l), Lionel Blokland, Caroline Heilbron, Antonie Manhoef en Furgil Bell. Foto: John Zaalman  

PARAMARIBO - Lionel Blokland wil samenwerken binnen de Volleybalbond. Dat is zaterdagavond in Olympic House de rode draad geweest bij de presentatie van zijn kandidaat-bestuur, dat meedoet aan de verkiezingen van een nieuw bestuur de Surinaamse Volleybalbond.

De verkiezingen staan tentatief gepland voor 12 oktober. Blokland doet samen met Cindy Smuller een gooi naar het voorzitterschap. Vaststaat dat de huidige preses Verdy Getrouw zich niet herkiesbaar stelt.

Het kandidaat-bestuur van Blokland wordt gevormd door Antonie Manhoef, Caroline Heilbron, Furgil Bell en Patrick Laing. Tijdens de introductie is onder meer het beleid en planning onder de loep genomen. Een eigen bondskantoor en wedstrijdaccommodatie zijn twee belangrijke zaken die het bestuur Blokland wil verwezenlijken.

Bazooka, Volleybalclub Lelydorp, Volleybal is onze Sport en Livo waren de enige clubs die gehoor hebben gegeven aan de oproep om de presentatie bij te wonen. "We zijn ondanks de kleine opkomst toch enthousiast. Teleurgesteld zijn we niet echt, omdat we weten dat de mensen druk zijn", laat Blokland zich ontvallen.

Nickerie, Marowijne en Delco, die zijn bestuur volgens hem ondersteunen, hebben afgemeld. De slogan van het Bloklands kandidaat-bestuur is 'Keep the ball floating and the members alive'.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina