Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 'Sally' geeft onemanshow

Sally van Sambel Trasie geeft onemanshow

06/10/2019 19:21 - Steven Seedo

Rubesh Kartopawiro als 'Sally'.

Rubesh Kartopawiro als 'Sally'. Foto: Facebook Sally The Rising Star  

PARAMARIBO - De acteur Rubesh Kartopawiro meer bekend als 'Sally' van de theatergroep Sambel Trasie geeft in december de onemanshow 'Sally The Rising Star'. 'MRONKOL Sally is boos' wordt op 9, 10 en 11 december opgevoerd in Theater Thalia.

"Het moet wel duidelijk zijn dat ik niet weg ben bij Sambel Trasie. Het is altijd mijn droom geweest om een onemanshow te doen. Ik maak nu gebruik van de rustperiode van de theatergroep om mijn ding te kunnen doen. Voor dit jaar zijn er geen shows meer met Sambel Trasie gepland", vertelt Kartopawiro aan de Ware Tijd.

Hij licht alvast een tipje van de sluier over 'MRONKOL Sally is boos'. "De show gaat ongeveer tweeënhalf uur duren en ik heb ook gastoptredens van bekende artiesten. En waarom ik boos ben, ga ik vertellen in mijn presentatie." 'Sally' vertrekt volgende week naar Nederland. "Ik heb afspraken lopen met mensen die ook theater doen. Die me wat kneepjes en tips van het vak zullen geven. En als ik terug ben, begin ik met de oefeningen."

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen