Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Bond van Leraren delft onderspit

Bond van Leraren delft onderspit

08/10/2019 14:19 - Naomi Hoever

Bond van Leraren delft onderspit

 

PARAMARIBO - De rechter heeft dinsdagmiddag in het voordeel van de Staat beslist in het kort geding dat maandag aanhangig was gemaakt tegen de Bond van Leraren (BvL).

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (OWC) had geëist dat de staking onmiddellijk werd stopgezet op straffe van een dwangsom van SRD 100.000 voor elk uur na de uitspraak of een termijn door de rechter bepaald.

BvL was vanaf vorige week dinsdag in actie. Om de lerarenbond weer aan het werk te krijgen, spande het ministerie een kort geding aan. De bond ligt overhoop met het ministerie over de benoeming van managementteams op Lyceum 1, Lyceum 2 en Havo 2.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina