Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vader haalde dochtertje tegen haar wil van school

Vader haalde dochtertje tegen haar wil van school

09/10/2019 22:39 - Van onze redactie

Vader haalde dochtertje tegen haar wil van school

 

PARAMARIBO - Een 35-jarige man, die dinsdagmiddag zijn zesjarige dochter tegen haar wil van school haalde, is na een waarschuwing door de politie heengezonden. Het kind en de man die later haar vader bleek te zijn, werden kort na het geval op een woonadres in Paramaribo aangetroffen en naar het politiebureau te Meerzorg overgebracht.

Volgens een ooggetuige hield de man zich dinsdagmiddag al enige tijd op in de omgeving van de school te Meerzorg die het meisje bezoekt. De man zag zijn kans schoon om het kind uit de schoolbus te halen en mee te nemen. De schoolbuschauffeur probeerde dat te voorkomen, maar moest enkele slagen incasseren.

De man stapte met het kind in een voertuig en reed weg. De moeder en de politie werden in kennis gesteld van het voorval. Hierna werd aangifte tegen de man gedaan. De Ware Tijd verneemt dat de ouders van het kind al geruime tijd zijn gescheiden.

Bij de aanhouding bleek dat de man ook onder invloed was van alcohol. Hij werd ter ontnuchtering op het politiebureau ingesloten. Woensdagochtend werd de man bij een hulpofficier van Justitie voorgeleid. Hij is na een waarschuwing heengezonden met een verwijzing naar het Bureau Familierechtelijke Zaken (Bufaz) om de zaak verder af te handelen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina