Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Jongeren Opa Doeli geïnformeerd over SDG

Jongeren Opa Doeli geïnformeerd over SDG

10/10/2019 22:41

De SDG-werkgroep die de jongeren in Opa Doelie heeft ingelicht over de duurzame ontwikkelingsdoelen.

De SDG-werkgroep die de jongeren in Opa Doelie heeft ingelicht over de duurzame ontwikkelingsdoelen. Foto: NII  

PARAMARIBO - De SDG-werkgroep van het ministerie van Regionale Ontwikkeling heeft woensdag dertig jongeren die worden opgevangen in het Doorgang Centrum Opa Doeli, geïnformeerd over de duurzame ontwikkelingsdoelen of de Sustainable Development Goals (SDG). De werkgroep bezoekt diverse organisaties binnen de samenleving om de SDG-boodschap te delen.

De informatiesessies zijn onderdeel van het project 'Technical Assistant to the Ministry of Regional Development'. Het project wordt uitgevoerd met technische en financiële ondersteuning van de UNDP. De informatiesessies zijn bedoeld om de gemeenschap bewust te maken over de SDG en die te ondersteunen om ook duurzame acties te ondernemen.

Aan de jongeren in Opa Doeli is uitgelegd dat al hun persoonlijke doelen te herleiden zijn naar de zeventien SDG.  De werkgroep probeert zoveel mogelijk invulling te geven aan de slogan van het project, 'Leaving no one behind', schrijft het NII donderdag in een persbericht.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina