Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • BCM Entertainment terug met 'Evergreen Concert'

BCM Entertainment terug met 'Evergreen Concert'

11/10/2019 21:05 - Steven Seedo

BCM Entertainment terug met  'Evergreen Concert'

 

PARAMARIBO - BCM Entertainment is terug met het 'Evergreen Concert' dat op 7 december in de Anthony Nesty Sporthal wordt gehouden. Artiesten van weleer, onder wie Alfons Wielingen, Louis Windzak, Cenide Cruden, Rick Hilversum, Maria Resantika en Theo Bijlhout zullen het publiek terugvoeren naar de tijd van toen met songs die mooie herinneringen oproepen. De grote verrassing van de avond is Oscar Harris.

"De reacties op Facebook en in de wandelgangen liegen er niet om. Men is enthousiast om weer te mogen genieten van 'the evergreens, de toppers van toen", vertelt Bryan Muntslag, de grote motor achter BCM Entertainment aan dWT. De liefhebbers van oldies zullen getrakteerd worden op een prachtige avond vol nostalgie. Henk van Vliet zal fungeren als ceremoniemeester.

BCM Entertainment heeft in de afgelopen periode succesvolle concerten neergezet zoals de His-Tori concerten van Bryan Muntslag, het SuJawa Gala Concert en het kerstconcert 'Glori Fu Kresneti'. Het Evergreen Concert mag volgens Muntslag nu al worden bijgevoegd aan het rijtje 'succesvolle concerten van BCM Entertainment'.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina