Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Nikita Pienas gekroond tot Miss Marron 2019

Nikita Pienas-Amoeferie uit Moengo wint Miss Marron 2019

12/10/2019 16:54 Error parsing XSLT file: \xslt\artikelAuteur.xslt

Nikita Pienas-Amoeferie ontving haar kroon van minister Andre Misiekaba van Sociale Zaken en Volkshuisvesting.

Nikita Pienas-Amoeferie ontving haar kroon van minister Andre Misiekaba van Sociale Zaken en Volkshuisvesting. Foto: Facebook / EuredMediacaptured  

PARAMARIBO - De organisatie van Miss Marron 2019 heeft groots werk verzet en mag terugkijken op een zeer geslaagde show. De show werd gehouden in een bomvolle Anthony Nesty Sporthal, maar wie niet aanwezig kon zijn, kon de show live volgen via Facebook.

"Alleen viel internet na een tijdje uit. Dat was jammer, want vooral voor de mensen die in het binnenland wonen maar wel internet hebben was het een geweldige mogelijkheid", meent Rohandie Jozefzoon, de trekker van Twister Entertainment Suriname, de organisator van de verkiezing. "We zijn tevreden met het verloop van de show. Heel leuk is het dat de winnaressen van enkele mensen uit het publiek extra prijzen hebben gehad."

Nikita Pienas-Amoeferie uit Moengo werd omstreeks drie uur donderdagochtend gekroond tot Miss Marron 2019. Zij vertegenwoordigde de dorpen Ofia Olo en Pete Ondro. Op de tweede plaats eindigde Devlijn Abiamofo en de derde plaats ging naar Jeloema Koes. Pienas-Amoeferie ontving haar kroon van minister Andre Misiekaba van Sociale Zaken en een miss van Tropical Beauties. Ze kreeg een mooie sjerp om en een prachtig glimmende kroon naast de knalrode Vitz, als hoofdprijs.

De vijftien contestanten van de verschillende stammen die deelnamen aan de show hebben het de jury niet gemakkelijk gemaakt. "Haar vlotheid en presentatie hebben gemaakt dat ze heeft gewonnen. Ze was gewoon goed in alle rondes, het beantwoorden van haar vraag en ze had echt een leuke uitstraling en ook in haar presentaties was ze echt vlot", meent Jozefzoon.

De winnares heeft ook de prijs voor beste galajurk gewonnen. Het publiek was dol enthousiast toen de contestanten op het podium kwamen. "De aanmoediging vanuit het publiek was echt bijzonder ondersteunend voor de soms nerveuze deelnemers", zegt Jozefzoon lachend.  De ceremoniemeesters van de avond waren Henk van Vliet en Priscella 'Pukusjani' Dawsa.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina