Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Storing oorzaak stroomuitval

Storing oorzaak stroomuitval

12/10/2019 22:18 - Van onze redactie

Storing oorzaak stroomuitval

 

PARAMARIBO - Dat delen van Paramaribo momenteel zonder elektriciteit zitten, komt door een storing in één van de opwekcentrales die Paramaribo van elektriciteit voorziet. Dat meldt de Public Relations-afdeling van de Energiebedrijven Suriname (EBS).

Diverse gebieden in Paramaribo zitten zaterdagavond door de storing zonder stroom. "De EBS is momenteel bezig om de stroomvoorziening naar deze gebieden geleidelijk aan weer te normaliseren", aldus het nutsbedrijf in zijn persbericht. Daarin staat verder dat begrip wordt gevraagd voor de situatie. "De EBS doet er alles aan om de stroomvoorziening zo snel als mogelijk volledig te herstellen."

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina