Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Bromfietser overlijdt na aanrijding

Bromfietser overlijdt na aanrijding

13/10/2019 13:42 - Van onze redactie

Het beeld na de fatale aanrijding op de hoek van de Wicherstraat en Hofstede Crullaan.

Het beeld na de fatale aanrijding op de hoek van de Wicherstraat en Hofstede Crullaan. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - De 58-jarige Humphrey Windzak is zaterdagmiddag overleden, nadat hij op de kruising van de Hofstede Crullaan en Wicherstraat werd aangereden door een auto. De verkeersbarometer staat na dit ongeval op 56.

Uit onderzoek blijkt dat de 27-jarige autobestuurder M.A. op de kruising geen voorrang heeft verleend met als gevolg de botsing. Windzak kwam tegen de rechterzijde van het voertuig aan en belandde op het wegdek. Het voertuig stopte enkele meters verder.

Toen de ambulance arriveerde, bleek de bromfietser al te zijn overleden. Zijn lichaam is voor obductie in beslag genomen. M.A. is in het bezit van een geldig rijbewijs. Hij reed ook niet onder invloed van alcohol. Na verhoor op het bureau werd hij heengezonden, maar zijn rijbewijs is ingevorderd.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina