Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Bromfietser overlijdt na aanrijding in Nickerie

Bromfietser overlijdt na aanrijding in Nickerie

16/10/2019 22:00

Bromfietser overlijdt na aanrijding in Nickerie

 

NIEUW-NICKERIE - Bromfietser Rakesh Gallo (45) is dinsdag na te zijn aangereden door een personenauto in het ziekenhuis overleden. De veroorzaker is nog niet achterhaald, meldt de afdeling voorlichting van de politie.

De politie van het bureau Waldeck te Nickerie kreeg in de vroege ochtend de melding van een aanrijding tussen een auto en een bromfiets aan de Gemaalweg. De wetsdienaren deden de plek aan en troffen de bromfietsbestuurder en zijn duorijder met zware verwondingen op het wegdek aan. Ze zijn per ambulance naar de Spoed Eisende Hulp van het Mungra Medisch Centrum vervoerd. Gallo kwam kort na aankomst in de ziekeninrichting te overlijden.

De 23-jarige duorijder Hemant B. heeft een snijwond aan zijn heup en een onderbeen fractuur opgelopen. Het lijk van Rakesh is na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De verkeersbarometer staat na dit ongeval op 57.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina