Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Tienermeisje vermist

Tienermeisje vermist

16/10/2019 15:54

Tienermeisje vermist

Cherellety Asenfoe Foto: KPS  

PARAMARIBO - Bij het Korps Politie Suriname is Cherellety Asenfoe als vermist opgegeven. De afdelingen Bestrijding Zware Criminaliteit en Forensische Opsporing hebben woensdagmiddag een bericht van vermissing gelanceerd.

Volgens de informatie verstrekt via de voorlichtingsafdeling is Asenfoe geboren op 19 april 2005 en woont ze aan de Koosstraat. Ze werd op 11 oktober rond zeven uur 's morgens op de hoek van de Coesewijnestraat en Surimamboweg afgezet om naar school te gaan. Vanaf dat moment ontbreekt elk spoor van haar.

Het Afro-Surinaams meisje is bruin van kleur, heeft kroes haar (gevlochten), is slank en ongeveer 1,65 meter lang. Asenfoe was gekleed in haar schooluniform (blauwe blouse) en had blauwe slippers aan. Informatie over de vermiste kan worden gedeeld met de politie van het ressort Santodorp of het Command Centre (voorheen Centrale Meldkamer).

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina