Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Centrale Bank geeft SLM zaalvoetbalpakslaag

Centrale Bank geeft SLM zaalvoetbalpakslaag

17/10/2019 22:07 - Frank Finisie

Centrale Bank geeft SLM zaalvoetbalpakslaag

 

PARAMARIBO - De Centrale Bank van Suriname (CBvS) heeft donderdagavond in de Ismay van Wilgen Sporthal de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) een zaalvoetbalpakslaag gegeven in het Centraal Toernooi van Sporten voor Staatsbedrijven (CTSS). De verdedigend kampioen won met 10-0.

De CBvS was heer en meester, terwijl SLM niets in de melk te brokkelen had. De moederbank kwam al in de derde minuut op voorsprong via Furgill Pinas die uit een scrimmage wist te scoren; 1-0. Aanvoerder Furgill Ong A Fat rondde in de 21ste minuut een snelle uitbraak middels een schuiver af; 2-0. Een minuut later maakte Ong A Fat er 3-0 van door raak te schieten nadat hij de bal kreeg aangespeeld uit een vrije trap.

In de tweede speelperiode was er sprake van eenrichtingsverkeer. Alfredo Fonkel maakte middels een afstandsschot de 4-0. De bal verdween via de onderkant van de deklat in het doel. Otmar Moor maakte het handjevol door uit de draai te scoren; 5-0. Pinas (twee keer), Moor, Steven Krijenhof en Michael Leeuwin bepaalden de eindstand op 10-0.

"Het was een les en ook een voetbalpakslaag. De Centrale Bank beschikt over veel beter spelersarsenaal", gaf SLM-trainer Andy Vliese toe. "Ik heb de jongens voorgehouden dat ze niemand moeten onderschatten, maar serieus moeten blijven voetballen en dat hebben zij ook gedaan", zei een zichtbaar tevreden CBvS-coach Gino Brandon.

In de eerste ontmoeting wist het Staatsziekenfonds Staatsolie na penalty's te verslaan. Telesur, verliezend finalist van CTSS 2018, wist de Energiebedrijven Suriname van zich af te schudden.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina