Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Bromfietser 58ste verkeersdode

Bromfietser 58ste verkeersdode

19/10/2019 19:40 - Van onze redactie

Leden van de Forensische Opsporing op de plek van de aanrijding.

Leden van de Forensische Opsporing op de plek van de aanrijding. Foto: Anthony Janki  

WANICA - De bromfietser Krishnadath Sewnandan (59) is zaterdagmiddag overleden aan zijn verwondingen na een aanrijding met een pick-up aan de Houttuinweg. Van de 58 verkeersdoden die dit jaar zijn gevallen, waren de laatste drie personen bromfietsers.

De Ware Tijd verneemt dat Sewnandan plotseling de weg op kwam met het voor hem noodlottige gevolg. De bestuurder van de pick-up, die over de Houttuinweg reed komende vanuit de Tout-Lui-Fautkanaalweg, probeerde nog te remmen, maar kon de botsing niet meer voorkomen. Toen de ambulance van de RGD-poli Lelydorp arriveerde, bleek de bromfietser al te zijn overleden. Zijn lijk is in beslag genomen.

De pick-upbestuurder is in het bezit van een geldig rijbewijs dat in belang van het onderzoek is ingevorderd. De Verkeersunit Regio Midden is belast met het onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina