Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Bestuursverkiezingen Suvobo 28 oktober

Bestuursverkiezingen volleybalbond op 28 oktober

21/10/2019 16:44 - John Zaalman

Het kandidaat-vrouwenbestuur onder leiding van Cindy Smuller (tweede vanuit links boven) neemt het op 28 oktober op tegen het bestuur waar Lionel Blokland (tweede vanuit links onder) kandidaat-voorzitter van is.

Het kandidaat-vrouwenbestuur onder leiding van Cindy Smuller (tweede vanuit links boven) neemt het op 28 oktober op tegen het bestuur waar Lionel Blokland (tweede vanuit links onder) kandidaat-voorzitter van is. Foto: John Zaalman  

PARAMARIBO - De kogel is door de kerk: de bestuursverkiezingen bij de Surinaamse Volleybalbond (Suvobo) worden definitief op 28 oktober gehouden. Verdy Getrouw stelt zich niet herkiesbaar. Cindy Smuller en Lionel Blokland azen op het voorzitterschap.

Getrouw zegt "op een andere manier" een bijdrage te willen leveren aan de volleybalsport. Hij is door zijn bestuur voorgedragen om lid te worden van het bestuur van de Caribbean Zonal Volleyball Association (Cazova). "Vandaar dat ik mij terugtrek als Suvobo-voorzitter." De Cazova-verkiezingen vinden volgende maand plaats.

Blokland en Smuller zijn de twee kandidaten voor de voorzitterspost bij de Suvobo. "Ik ben enthousiast, opgelucht en kijk vol spanning uit naar 28 oktober", laat Blokland optekenen. "We wachten al een tijdje, dus we kijken er reikhalzend naar uit", vult Smuller aan.

De bestuursverkiezingen hadden al in mei gehouden moeten worden. Later werd 12 oktober als nieuwe datum geprikt, maar om "privéomstandigheden" werd ook die dag niet gehaald aldus Getrouw.

Gino Naarden, uitgeroepen tot volleyballer van het jaar, had ook ambities maar hij heeft zich teruggetrokken. Hij zegt desgevraagd tegen de Ware Tijd "absoluut niet meer" geïnteresseerd te zijn in het voorzitterschap. De verkiezingen van 28 oktober vinden plaats in Olympic House.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina