Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Wilson en Setropawiro zevende en negentiende

Wilson en Setropawiro zevende en negentiende in Madrid

21/10/2019 20:53 - Van onze redactie

Wilson en Setropawiro zevende en negentiende in Madrid

Eddy Wilson (l) en Wendel Setropawiro (r) zaterdag op de planken in Madrid. Foto: Eastlabsphoto.com  

PARAMARIBO - Eddy Wilson en Wendel Setropawiro, twee van Surinames drie profbodybuilders, hebben zaterdag meegedaan aan de IFBB Elite Pro-wedstrijd in Madrid. Wilson werd zevende en Setropawiro negentiende.

Volgens de Surinaamse Bodybuilding- en Weightliftingbond, die het nieuws deelt op zijn Facebookpagina, waren er twintig deelnemers. Setropawiro bleef in de eerste ronde steken en eindigde als voorlaatste. Wilson schopte het tot de tweede ronde en had met zijn zevende plek een plaats in de top tien.

De volgende wedstrijd voor Wilson wordt de IFBB Elite Pro World Championships van 1 tot en met 3 november in Tarragona, Spanje. Ook Soepe Koese, Surinames andere profbodybuilder, participeert in deze wereldkampioenschappen. Wilson en Koese plaatsten zich voor het mondiale toernooi als winnaars van respectievelijk de Darcy Beckles Diamond Cup en de IFBB Giovanni Arendz Classic Elite Pro 2019.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina