Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Psalmist Jimmy D. doet aanbiddingsconcert

Psalmist Jimmy D. doet aanbiddingsconcert

25/10/2019 22:00 - Tascha Aveloo

Psalmist Jimmy D. uit Nigeria.

Psalmist Jimmy D. uit Nigeria. Foto: Finesimmanuel.com  

PARAMARIBO - De Nigeriaanse psalmist Jimmy Johnson, meer bekend als Jimmy D., geeft op 1 november een aanbiddingsconcert in de Anthony Nesty Sporthal. Hij startte zijn gospelcarrière in 2012, maar brak pas vijf jaar later door door met 'Mighty Man of War'. Hij is ook bekend van 'Consuming Fire', 'I Trust You' en 'Name Above All Names'.

"Ik geloof dat God zich tijdens dit concert op een bijzondere bovennatuurlijke manier zal openbaren. Ik ervaar sterk in mijn hart dat God met dit evenement de aanbidding naar een next level zal brengen in het lichaam van Christus in Suriname", vertelt Cedrick Landveld. De voorganger van Gemeente Gods Rivier Hanna's Lust is buitengewoon enthousiast om de Nigeriaanse gospelartiest in Suriname te verwelkomen.

In het voorprogramma staan lokale gospelartiesten zoals Eugène Main, Roy Adinda, Raff Chanco, Miquella Basedie, Yadah W.M, Peter Domini en Jeremy Popou. "We gaan dicht bij het podium een ruimte beschikbaar stellen voor mensen met een dansbediening. Kom met je danskleding, je dansschoenen en kom God aanbidden met je dans."

Landveld vraagt bezoekers zich open te stellen en te komen met een verwachting. "Laat men komen in kleding die hen niet belet om helemaal los te gaan in aanbidding. We gaan samen aanbidden. Ik geloof dat te we anbegi Gado, hemel o saka kon na gron. Heaven is going to kiss earth. We verwachten dat er wonderen en tekenen zullen plaatsvinden. Men zal genezing ontvangen, men zal doorbraak ervaren, maar kom met een hart vol verwachting", stelt Landveld.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina