Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 'Technische issues' houden Airbus SLM aan de grond

'Technische issues' houden Airbus SLM aan de grond

28/10/2019 10:59 - Van onze redactie

'Technische issues' houden Airbus SLM aan de grond

Foto: Facebookpagina Surinam Airways  

PARAMARIBO - Door 'technische issues' met de Airbus zijn twee vluchten van de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) zondag met minimaal een dag vertraagd. De directie zegt "onaangenaam verrast" te zijn en zoekt naar een alternatief om het vliegschema tot aan de introductie van de Boeing 777 te continueren.

De Airbus heeft volgens de public relations department van Surinam Airways vorige week een A-check ondergaan. "Maar er bleken toch nog enkele technische issues te zijn" waarna werd besloten het toestel aan de grond te houden. Daardoor werd de vluchten naar Amsterdam en Paramaribo vertraagd. Ze zullen via een gewijzigd vliegschema worden uitgevoerd.

Gezegd wordt dat er nog tot en met december - wanneer de leaseperiode verloopt - met de Airbus wordt gevlogen. "Mede door de vele problemen met de Airbus" stapt het bedrijf "vanaf eind van dit jaar" over op de Boeing. "Momenteel wordt alles in het werk gesteld om de intrede van een Boeing 777 voor de route Paramaribo-Amsterdam vóór het einde van het jaar mogelijk te maken", aldus de PR-afdeling.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina