Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Arrestatieteam houdt voortvluchtige aan

Arrestatieteam houdt voortvluchtige Nederlander aan

01/11/2019 15:14 - Van onze redactie

Arrestatieteam houdt voortvluchtige Nederlander aan

 

PARAMARIBO - Het Arrestatieteam van de politie heeft de voortvluchtige veroordeelde Nederlander Gerardus S. aangehouden. Tegen de tachtigjarige loopt sedert 13 mei een rechtshulpverzoek van de Nederlandse autoriteiten.

Volgens de politiewebsite is Gerardus S. veroordeeld voor het plegen van ontucht met een minderjarige. De afdeling Bijzonder Onderzoeksteam (BOT) deed het verzoek aan het Arrestatieteam om de veroordeelde op te sporen en aan te houden.

Gerardus S. heeft zeven maanden op verschillende adressen gewoond en wist daardoor uit handen van de politie te blijven. Echter, na uitgewerkte informatie kon hij maandagavond worden aangehouden op een adres waar hij ruim een maand verbleef met vrienden. De man is overgedragen aan het BOT. Het proces tot zijn uitzetting is intussen ingezet.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina