Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Carl Breeveld getroffen door lichte hartaanval

Carl Breeveld getroffen door lichte hartaanval

01/11/2019 10:45 - Van onze redactie

Carl Breeveld.

Carl Breeveld. Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - Carl Breeveld heeft tijdens een bezoek aan Singapore een lichte hartaanval gehad. Daar maakt de Partij voor Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) vrijdag melding van in een persbericht.

Er is een "kleine medische ingreep" uitgevoerd in een plaatselijk ziekenhuis. Volgens de partij verkeert Breeveld in "redelijke conditie". Hij wordt naar alle waarschijnlijkheid zaterdag ontslagen uit het ziekenhuis en zal na een korte rehabilitatie terugkeren naar Suriname.

De partij geeft aan te zijn "opgeschrikt, maar tegelijkertijd enorm dankbaar dat het slechts een licht hartfalen betreft". De DOE-fractieleider was in het Aziatische land voor een conferentie van het International Panel of Parlementarians for Freedom of Religion or Belief (IPPFoRB) en de Konrad Adenauer Stiftung op 30 en 31 oktober.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina