Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Leerling Hendrikschool verhangt zich op school

Leerling Hendrikschool verhangt zich op school

01/11/2019 16:13 - Van onze redactie

Leerling Hendrikschool verhangt zich op school

 

PARAMARIBO - De veertienjarige Iraisha Comvalius, leerling van de Hendrikschool, heeft zichzelf vrijdagochtend vóór schooltijd opgehangen in de gymzaal. De zelfdoding werd ontdekt door een leerling die alarm sloeg.

De redactie vermeent dat de leerlinge vrijdagochtend op school werd afgezet en regelrecht naar de gymzaal is gelopen. Een leerling in de directe omgeving hoorde iets op de vloer vallen vallen en nam poolshoogte. De leerling trof het slachtoffer hangend aan de basketbalbucket aan en een tafel naast de bucket. 

Een arts stelde de dood vast waarna het lijk door het Openbaar Ministerie vrij werd gegeven voor de begrafenis. Het is vooralsnog onduidelijk wat het motief is geweest. De leerlingen waren diep geschokt door het voorval waardoor de schoolleiding genoodzaakt was de school vroegtijdig te sluiten. De politie van Centrum onderzoekt de zaak.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina