Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Kamé sterk in primeur Florida Atlantic

Kamé sterk in primeur Florida Atlantic

02/11/2019 01:33 - Terence Oosterwolde

Kamé sterk in primeur Florida Atlantic

Sigourney Kamé smasht de bal langs het tweemansblok van UTSA. Foto: JC Ridley/Owlpix.com  

PARAMARIBO - Volleybalster Sigourney Kamé heeft weer eens een dikke vinger in de pap gehad in een overwinning van Florida Atlantic University (FAU). Ze eindigde vrijdagavond met acht kills en vier blocks in de 3-0 winst op University of Texas at San Antonio (UTSA): 25-16, 25-22, 25-20.

Aan de zege hing een historisch tintje. FAU had in de voorgaande acht ontmoetingen tegen UTSA steeds het onderspit gedolven. Na de ontmoeting zei Kamé tegen de FAU-website dat de overwinning "geweldig" aanvoelt, "omdat we van het eerste tot het laatste punt als een team hebben gespeeld. Het was mooi om te zien".

FAU verlengde zijn zegereeks naar vijf op rij, de langste dit seizoen. Owls staat nu overall op een 13-7 winst-/verliesstaat, inclusief 7-2 in Conference USA. De volgende ontmoeting van FAU is zondagmiddag wanneer de ploeg gastheer is van North Texas. Owls won acht van de twaalf duels tegen The Mean Green. In Conference USA staat FAU vierde en North Texas (8-2) derde.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina