Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Tientallen protesteren tegen KLM en TUI fly

Meer personen op de been bij protest tegen KLM en TUI fly

02/11/2019 20:03 - Naomi Hoever

De demonstranten hielden borden met leuzen zoals ‘tegen oneerlijk concurrentie’, ‘misleiding’, ‘TUI ‘bye’.

De demonstranten hielden borden met leuzen zoals ‘tegen oneerlijk concurrentie’, ‘misleiding’, ‘TUI ‘bye’. Foto: Actiecomité Bezorgde SLM-Burgers  

PARAMARIBO - Meer dan honderd personen, onder wie kinderen, jongeren en ouderen, zijn zaterdagochtend ten strijde getrokken tegen de KLM. De groep protesteerde bij het hoofdgebouw van de KLM aan de Hofstraat. De personen die zich hebben gebundeld in het Actiecomité Bezorgde SLM-burgers willen met hun protest een signaal sturen naar KLM en TUI fly.

Woordvoerder John Waalring, vreest dat door de samenwerking van deze twee giganten de SLM wordt weggedrukt van de markt. Aan het eerste protest begin oktober deed een handjevol personen mee; nu was de groep aanzienlijk groter.

De protesteerders waren gewapend met borden met leuzen zoals:  'TUI Bye, Ramptoerisme, oneerlijke concurrentie en SLM in sandwich KLM and TUI fly'.  Waalring zegt dat de samenwerking van de twee luchtvaartmaatschappijen bedoeld is om de markt naar Amsterdam over te nemen door SLM weg te drukken.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina