Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • ‘Bigi Boi’ zegt geen ‘nee’ tegen Overeem

‘Bigi Boi’ zegt geen ‘nee’ tegen Overeem

04/11/2019 10:06 - Guillano Bruce

Jairzinho 'Bigi Boi' Rozenstruik had slechts 29 seconden nodig om de Wit-Rus Andrei Arlovski te verslaan.

Jairzinho 'Bigi Boi' Rozenstruik had slechts 29 seconden nodig om de Wit-Rus Andrei Arlovski te verslaan. Foto: dWT  

PARAMARIBO - Strijdlustig als hij is, dacht Jairzinho Rozenstruik al enkele minuten na zijn gevecht tegen Andrei Arlovski aan zijn eerstvolgende partij. “Wat denk je van een gevecht met (Alistair) Overeem?” vroeg een verslaggever na zijn gevecht tijdens UFC 244 in Madison Square Garden, New York. “Ik weet niet wat de UFC denkt of zal doen, maar ik wil tegen iedereen vechten. Ik zou het leuk vinden om tegen Overeem uit te komen.”

De mogelijkheid bestaat wel degelijk dat 'Bigi Boi' een partij krijgt tegen Overeem nadat hij zaterdag zijn derde overwinning op rij behaalde in de Ultimate Fighting Championship, de grootste Mixed Martial Arts-organisatie ter wereld.

De dertigjarige Surinamer blijft daarmee ongeslagen in de UFC en de Wit-Rus Arlovski was zijn negende slachtoffer op rij sinds hij de overstap maakte van kickboksen naar MMA. Met die staat van dienst wordt de kans groter dat 'Bigi Boi' een tegenstander krijgt uit de top vijftien in de zwaargewichtdivisie van de UFC.

De Nederlander Overeem, die net als Rozenstruik ook en kickboks-achtergrond heeft staat momenteel zesde. In de MMA-wereld doen ook geluiden de ronde dat Rozenstruik een matchup met Francis Ngannou kan krijgen. De Fransman, die al geruime tijd zonder tegenstander zit, staat momenteel tweede op de ranglijst achter de Amerikaan Daniel Cormier.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina