Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • EBS-herstelwerk zorgt voor stroomuitval Charlesburg

Frequente stroomonderbreking Charlesburg door werkzaamheden

04/11/2019 19:28

Frequente stroomonderbreking Charlesburg door werkzaamheden

 

PARAMARIBO - De vele stroomonderbrekingen van de Nieuwe Charlesburgweg en omgeving zijn het gevolg van de rehabilitatiewerkzaamheden, staat in een persbericht van de Energiebedrijven Suriname (EBS).

Er is een beroep gedaan op EBS om het distributienetwerk te verplaatsen. Initieel was het rehabilitatieproject opgedeeld in drie fasen van enkele kilometers. Er waren in verband met deze werkzaamheden drie uitschakelingen in dit gebied gepland door de EBS.

Echter is door de aannemer besloten om in secties van vierhonderd meter te werken. Dit heeft tot gevolg dat de EBS vaker genoodzaakt is om de stroomvoorziening naar dit gebied gepland uit te schakelen, zodat de rehabilitatiewerkzaamheden kunnen plaatsvinden.

Ook schade die bij graafwerkzaamheden door de aannemer is veroorzaakt, heeft geleid tot een groot aantal storingen in deze omgeving. De EBS heeft begrip voor de last die niet alleen huishoudens, maar ook ondernemers ondervinden door deze situatie. Het bedrijf vraagt geduld van de gemeenschap van Charlesburg en omgeving tot de weg volledig hersteld is.

Afhankelijk van de voortgang van de werkzaamheden van de aannemer, zijn er meerdere uitschakelingen ingepland voor de komende tijd. Deze uitschakelingen worden zoals gebruikelijk vooraf bekendgemaakt via de radio (ABC, SRS, Apintie, Garuda, Radio 10 en Boskopu), via de EBS-website en Facebook.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina