Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Viertal steelt houtblokken langs de weg

Viertal steelt houtblokken langs de weg

05/11/2019 19:54

Viertal steelt houtblokken langs de weg

 

PARAMARIBO - De recherche van Regio Oost heeft in het weekend vier mannen aangehouden wegens diefstal van houtblokken. De houtblokken die langs de weg lagen, waren al gewaarmerkt en klaargezet om te voeren naar Paramaribo.

Op de dag waarop de eigenaar de plek aandeed om zijn houtblokken te vervoeren, kwam hij tot de ontdekking dat die gestolen waren. De houteigenaar deed aangifte van de diefstal en het viertal werd in beeld gebracht als degenen die vermoedelijk het hout gestolen hebben.

De verdachten zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie door de recherche van Regio Oost in verzekering gesteld, aldus de politie dinsdag op haar website.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina