Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Cabriëlla Bouterse in All Conference First Team

Cabriëlla Bouterse in All Conference First Team

06/11/2019 13:28 - John Zaalman

Cabriëlla Bouterse in All Conference First Team

Cabriëlla Bouterse is supertrots op zichzelf. Foto: collectie Cabriëlla Bouterse  

PARAMARIBO - Cabriëlla Bouterse heeft het in haar eerste seizoen bij Broward College geschopt tot het All Conference First Team. "Ik ben supertrots op mezelf", reageert ze tegenover de Ware Tijd.

Bouterse zat vorig schooljaar op Miami Dade College, voordat ze overstapte naar Broward College. De nieuwe omgeving legde haar geen windeieren, want eind oktober is ze geselecteerd voor het eerste team van Florida College System Activities Association (FCSAA).

"Ik had mezelf na mijn switch van team beloofd dingen beter aan te pakken. Ik geniet veel meer en ben meer betrokken, iets dat ik niet had verwacht." De Surinaamse vindt dat ze zichzelf heeft bewezen "en het maakt de liefde voor de sport alleen maar groter".

Ze is afgelopen maand ook nog benoemd tot 'Athlete of the Month' bij Seahawks. Teamsucces bleef evenwel uit, geeft ze toe. "We zijn in onze conference op de derde plaats geëindigd." Met Broward College speelde ze in totaal 21 duels waarvan elf werden gewonnen en tien verloren.

Share on Facebook    Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina