Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Kleinzoon opgepakt in moord oma

Kleinzoon opgepakt in moord oma

06/11/2019 23:19 - Van onze redactie

Kleinzoon opgepakt in moord oma

 

PARAMARIBO - De politie heeft de veertienjarige kleinzoon van Bibi Fareeda Nisha Hakim aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord van de 64-jarige vrouw. Ze werd op 17 oktober dood aangetroffen in haar woning aan de Swastikaweg.

Het levenloze lichaam van Hakim werd volgens de eerste politieberichten door de kleinzoon ontdekt. Er waren tekenen van misdrijf op haar lichaam. De vrouw zou naar verluidt door verstikking om het leven zijn gekomen. Er zijn geen sporen van inbraak waargenomen, ook was er niets uit de woning meegenomen.

Na aankomst vond de politie de vrouw levenloos in de woonkamer. In belang van het onderzoek is de kleinzoon aangehouden en in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina