Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Tweede lijk roofmoord Lawa naar Paramaribo

Tweede lijk roofmoord Lawagebied naar Paramaribo

06/11/2019 22:41 - Van onze redactie

Tweede lijk roofmoord Lawagebied naar Paramaribo

 

PARAMARIBO - Het ontzielde lichaam van de Braziliaanse man die op 1 november in het Lawagebied om het leven kwam tijdens een roofoverval, is overgebracht naar Paramaribo. Het lijk van het andere slachtoffer in deze zaak is vrijdag al naar Paramaribo vervoerd. Deze man, een militair, was lid van de Counter Terrorism Unit (CTU).

Er zijn nog geen verdachten in de zaak aangehouden. Na de brute beroving op twee goudkampen zijn er verschillende eenheden naar het gebied gestuurd voor onderzoek.

De twee mannen zijn omgekomen tijdens een beroving door een bende gewapende Brazilianen. Andere slachtoffers zijn mishandeld, terwijl machines in brand werden gestoken. Een onbekende hoeveelheid goud is meegenomen door de verdachten. De politie onderzoekt de zaak verder.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina