Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • VSH Trading lanceert nieuwe showroom

VSH Trading lanceert nieuwe showroom

08/11/2019 04:49 - Amanda Palis

In de Red Wing-showroom van VSH Trading die donderdag in gebruik werd genomen staan onder meer veiligheidsschoenen en reflecterende veiligheidskleding.

In de Red Wing-showroom van VSH Trading die donderdag in gebruik werd genomen staan onder meer veiligheidsschoenen en reflecterende veiligheidskleding. Foto: Stefano Tull  

PARAMARIBO - Aantrekkelijk geëtaleerde veiligheidsschoenen en reflecterende veiligheidskleding. Dat is het “shop-in-shop'-concept van de nieuwe veiligheidsaccessoires die VSH Trading biedt.

Donderdagavond mochten cliënten en andere genodigden de nieuw ingerichte showroom bekijken. "Suriname is als een van de twee internationale distributeurs van Redwing veiligheidsschoenen gekozen, om aan dat pilot project mee te doen", zegt Bianca Weekes-Klaverweide, directeur van VSH Trading.

Het concept biedt de klanten de mogelijkheid om de producten naast ze te kunnen bezichtigen, ook te passen en te ervaren. "De ruimte hebben om de schoenen in een showroom te ervaren is voor Redwing niet gebruikelijk. En als er een showroom was, was het vaak een vrij kleine locatie die maar een gedeelte van het assortiment kon showcasen", doet Weekes-Klaverweide uit de doeken. Van de ongeveer 110 landen die als internationale distributeurs van het veiligheidsschoenenmerk fungeren, zijn alleen Suriname en Koeweit gekozen.

De keus volgt op goede prestaties van VSH als Redwingverkoper binnen Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. "Met trots mogen we aangeven dat Suriname tot de top drie distributeurs behoort als het gaat om Redwing-schoenen", vertelt Weekes vergenoegd. Ze legt uit dat VSH de veiligheidskleding levert in Suriname en Guyana. "Met de gecombineerde distributie scoren we eigenlijk heel goed als je ons moet vergelijken met andere landen die een grotere afzetmogelijkheid hebben."

Het 'shop-in-shop'-concept zal dus zowel in Suriname als Koeweit uitgetest worden. Indien succesvol zal het dan geadopteerd worden door andere distributeurs. Naast de nieuw ingerichte showroom heeft VSH Trading haar assortiment van veiligheidskleding en schoeisel uitgebreid met producten van Cable Safe die zich specialiseert in health and safety-producten. "Naast de mogelijkheid om je fysiek te beschermen door veiligheidskleding aan te trekken, bieden wij nu ook producten om je werkomgeving veilig of veiliger te maken", legt Weekes-Klaverweide uit.

Producten die kleine werkruimten veilig moeten maken, maskers en handschoenen zijn enkele producten die uit deze lijn in de showroom te bezichtigen zijn. Het uitbreiden naar industriële veiligheidsattributen uit het Cable Safe-merk, is voor Weekes-Klaverweide een logische stap. "Als bedrijf met een uitgebreid netwerk aan cliënten, merken wij dat de bewustwording van veilig werken en je arbeiders goed beschermen op de werkvloer toeneemt binnen het Surinaams bedrijfsleven.

Om hieraan invulling te geven, hebben wij besloten ons assortiment uit te breiden", zegt Weekes-Klaverweide. "Als bedrijf blijven we innoveren en willen wij qua veiligheid het allerbeste bieden aan onze klanten zowel lokaal als internationaal. Afhankelijk van de vraag kijken wij altijd naar mogelijkheden om ons assortiment uit te breiden", aldus de directeur van VSH Trading.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina