Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • BEP gaat samenwerking aan met drie groepen

BEP gaat samenwerking aan met drie groepen

09/11/2019 18:12 - Jason Pinas

BEP-voorzitter Ronny Asabina is ervan overtuigd dat zijn partij met de nieuwe samenwerkingen een goede beurt zal maken bij de verkiezingen.

BEP-voorzitter Ronny Asabina is ervan overtuigd dat zijn partij met de nieuwe samenwerkingen een goede beurt zal maken bij de verkiezingen. Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - Met de ondersteuning van drie politieke groepen zal de partij voor Broederschap en Eenheid in de Politiek (BEP) een goede beurt maken bij de verkiezingen in mei 2020. Daarvan zijn partijvoorzitter Ronny Asabina en zijn partners overtuigd.

"Dit is een historisch moment. A partij e kon moro bigi", merkte Asabina vrijdagavpnd op na de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst met Broederschap in de politiek 2011 (BP2011), de Democratische Unie Suriname (DUS) en de beweging 'Un Fa Saamaka o stem 2020'. De verschillende groepen geven daarmee aan dat ze onder de vleugels van de BEP zullen meedoen aan de komende verkiezingen.

Romeo Diko, voorzitter van de DUS, zegt net als Siska Zandveld van BP 2011 en Robby Sampi van 'Un Fa Saamaka o stem' dat de keuze voor de samenwerking niet moeilijk was. Volgens hem hebben mensen van de BEP geen dubbele agenda. Diko denkt daarom dat deze partij de enige en de beste is die het binnenland tot ontwikkeling kan brengen.

Asabina stelt dat de historische overwinning waarvoor zijn partij gaat met deze stap dichter bij huis is. "Er zullen veel aanvallen komen van buitenaf. Maar wij moeten niet naar deze zaken luisteren. We moeten gewoon hard blijven werken om ons doel te halen", drukte hij de partijleden op het hart na de ondertekening.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina