Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Roekeloze rijder aangehouden

Roekeloze rijder aangehouden

09/11/2019 15:42 - Van onze redactie

De politie sommeert de roekeloze bestuurder om uit het voertuig te stappen.

De politie sommeert de roekeloze bestuurder om uit het voertuig te stappen. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - De politie was zaterdagochtend genoodzaakt hard op te treden tegen een autobestuurder die roekeloos reed aan de Indira Gandhiweg. De man die onder meer het stopteken van de politie negeerde en zich hevig verzette, werd in de boeien geslagen en naar het bureau afgevoerd ter voorgeleiding.

Tijdens het politieonderzoek naar de aanrijding waarbij twee voetgangers het leven lieten, werd de Indira Gandhiweg voor enige tijd versmald. Hierdoor ontstond er een file. De bestuurder van een zwartgelakt voertuig haalde de file met hoge snelheid in en probeerde door te rijden ondanks het stopteken van de politie.

De man werd gesommeerd uit het voertuig te stappen en de nodige documenten inclusief zijn rijbewijs te overleggen. De bestuurder gaf aan dat zijn moeder betrokken was bij de aanrijding en dat hij zich daarom haastte naar de plek des onheils. Naderhand bleek dat de man niet in het bezit was van een rijbewijs en dat het slachtoffer niet zijn moeder was.

Toen de ouders van de roekeloze rijder ter plaatse arriveerden begon de man de politie zonder enige reden uit te schelden en zich hevig te verzetten. De sterke arm was genoodzaakt hem in de boeien te slaan en vervolgens af te voeren naar het bureau.

Een omstander die zich met de zaak kwam bemoeien kreeg een rake klap van een politieagent en aan hem werd duidelijk gemaakt dat de politie bezig is met de zaak. Het voertuig van de autobestuurder is in belang van het onderzoek in beslag genomen. De politie van Nieuwe Grond onderzoekt de zaak verder.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina