Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Twee vrouwen dodelijk aangereden

Twee vrouwen dodelijk aangereden door autobestuurder

09/11/2019 11:30 - Van onze redactie

Het ontzielde lichaam van de 52-jarige Ashawatie M. wordt afgevoerd door de politie. De vrouw werd zaterdagochtend samen met een andere aangereden door een autobestuurder.

Het ontzielde lichaam van de 52-jarige Ashawatie M. wordt afgevoerd door de politie. De vrouw werd zaterdagochtend samen met een andere aangereden door een autobestuurder. Foto: Anthony Janki  

WANICA - Bij een aanrijding tussen een voertuig en twee voetgangers aan de Indira Gandhiweg zijn zaterdagochtend beide voetgangers overleden aan hun verwondingen. Een van de vrouwen overleed ter plaatse; het andere slachtoffer overleed korte tijd later in het ziekenhuis.

Volgens de politie is de bus langs de weg gestopt zodat passagiers konden instappen. Een autobestuurder die op het fietspad reed over de Indira Gandhiweg komende vanuit de Nieuwe Grondweg gaande richting Latour, reed de twee vrouwen aan. Het voertuig kwam hierna tegen een mast aan en de autobestuurder vervolgde zijn weg zonder zich te bekommeren om de slachtoffers.

Toen de ambulance arriveerde bleek dat de 52-jarige Ashawatie M. geen teken van leven meer vertoonde. Een arts stelde ter plaatse de dood vast. Het tweede slachtoffer, de 56-jarige Denice N., werd naar de Spoedeisende Hulp afgevoerd voor medische behandeling maar kwam minuten later te overlijden aan haar opgelopen verwondingen.

Beide lichamen zijn in afstemming met het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor obductie. Van de autobestuurder ontbreekt nog elk spoor. Het onderzoek wordt voortgezet door de Verkeersunit Regio Midden.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina