Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 'Ik voel me nog jong en fit'

Jarige Rusland: 'Ik voel me nog jong en fit'

10/11/2019 00:03 - Merredith Bruce

NPS-voorzitter Gregory Rusland vierde zaterdag zijn bigiyari in Grun Dyari.

NPS-voorzitter Gregory Rusland vierde zaterdag zijn bigiyari in Grun Dyari. Foto: Irvin Ngariman  

PARAMARIBO - De avond had veel weg van een politieke vergadering, maar draaide voornamelijk om de bigiyari van NPS-voorzitter Gregory Rusland. Met familie, partijgenoten, vrienden en kennissen vierde de politicus zaterdag zijn zestigste geboortedag, in een drukbezocht Grun Dyari, het hoofdkwartier van de groene partij.

Hoewel de jarige trachtte de verleiding te weerstaan om "niet op de politieke tour te gaan", dacht zijn politieke geest daar anders over: "Wanneer we naar de situatie kijken, zien we dat er niets meer valt te verbeteren in het land, maar er moet onder alle omstandigheden vertrouwen zijn, dat het goed zal komen met Suriname."

Rusland voelt zich ondanks zijn leeftijd "nog jong en fit". In gesprek met de redactie voegt hij "goed en lekker" hieraan toe. Wanneer hem gevraagd wordt, wat hij nog wenst te bereiken, reageert de politicus: "Ik denk dat ik nog wat heb te leveren aan het Surinaamse volk en dat ik mij beschikbaar moet stellen, om die bijdrage te kunnen leveren om Suriname te maken tot een gezegend land dan het op dit moment is."

Ook VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi, SPA-voorzitter Guno Castelen en andere politieke toppers waren aanwezig, om samen met hun collega-politicus te feesten. En zoals bij een echte friyari oso, ontbrak het ook op deze feestavond niet aan muziek, eten en drank.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina