Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Autobestuurder dodelijke aanrijding voortvluchtig

Autobestuurder dodelijke aanrijding Indira Gandhiweg voortvluchtig

11/11/2019 02:17 - Van onze redactie

Autobestuurder dodelijke aanrijding Indira Gandhiweg voortvluchtig

De grijze Kluger waarmee de nog voortvluchtige bestuurder twee vrouwen de dood inreed. Foto: Anthony Janki  

WANICA - De autobestuurder die zaterdagochtend twee vrouwen dodelijk aanreed aan de Indira Gandhiweg, is nog niet aangehouden. Het voertuig, een grijs gelakte Toyota Kluger, werd uren na de aanrijding wel achterhaald aan de Nieuw Weergevondenweg en is in beslag genomen door de politie.

De Ware Tijd verneemt dat de bestuurder na het afleveren van het voertuig gelijk in een taxi is gestapt. De eigenaar van de Kluger stelde de politie op de hoogte over de auto waarvan hij - gezien de schade - vermoedde dat die mogelijk betrokken was bij een aanrijding. De bestuurder had tot vier uren na de aanrijding de tijd zich bij de politie aan te melden maar heeft dat nog niet gedaan.

Bij de aanrijding kwamen de 52-jarige Ashawatie Manglie en de 56-jarige Denice Noordzee te overlijden. De roekeloze autobestuurder reed het duo aan toen hij besloot een stilstaande bus links op de Indira Gandhiweg in te halen. Hij kwam vervolgens tegen een elektrische mast aan, maar vervolgde zijn weg en liet de slachtoffers in hulpeloze toestand achter. Aan zijn aanhouding wordt hard gewerkt.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina