Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Doorrijder fatale aanrijding meldt zich

Doorrijder fatale aanrijding meldt zich

11/11/2019 18:21 - Van onze redactie

Doorrijder fatale aanrijding meldt zich

 

PARAMARIBO - De autobestuurder die zaterdagochtend Ashawatie Wazier-Manglie (52) en Denise Noordzee (56) de dood inreed, heeft zich maandag met zijn raadsman aangemeld bij de politie. Het gaat om de 31-jarige Adensa D., die geen rijbewijs heeft.

Het fatale ongeval deed zich voor aan de Indira Gandhiweg ter hoogte van de Hanna's Lustweg. Adensa D. haalde een bus aan de linkerkant in en reed de twee vrouwen op het rijwielpad aan. Wazier-Manglie overleed ter plekke, terwijl Noordzee in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo de geest gaf.

De autobestuurder reed na de aanrijding tegen een elektriciteitsmast aan, maar reed na zijn daad door. Het voertuig werd dezelfde dag - mede door een tip van een familielid - achterhaald door de politie, maar Adensa D. was voortvluchtig. De roekeloze chauffeur is intussen in verzekering gesteld.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina