Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Ex-minister Lackin overleden

Ex-minister Lackin overleden

11/11/2019 15:30

Voormalig minister van Buitenlandse Zaken, Winston 'Jonne' Lackin, nu wijlen.

Voormalig minister van Buitenlandse Zaken, Winston 'Jonne' Lackin, nu wijlen. Foto: dWT  

PARAMARIBO - Voormalig minister Winston Lackin is maandag overleden na enige tijd ziek te zijn geweest. Dat is tegenover de redactie van de Ware Tijd bevestigd door een naast familielid. De ex-minister vertrok onlangs naar het buitenland voor medische behandeling, maar was inmiddels teruggekeerd naar Suriname.

Lackin was na een jarenlange carrière in de diplomatieke dienst minister van Buitenlandse Zaken van augustus 2010 tot en met augustus 2015. Als minister heeft hij zich ingezet om Suriname beter te integreren in de Caribische regio en Zuid-Amerika. Na de verkiezingen van mei 2015 werd hij op het kabinet van de president aangesteld als coördinator van het regeringsbeleid met betrekking tot de klimaatagenda.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina