Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 'Wij willen de droom van iemand verwezenlijken'

Twaalf jaar Digicel: 'Wij willen de droom van iemand verwezenlijken'

14/11/2019 17:06 - Tascha Aveloo

Eugenie Haynes (l), hoofd marketing Digicel, toost op de samenwerking met vastgoedbedrijf Intervast bij twaalf jaar Digicel.

Eugenie Haynes (l), hoofd marketing Digicel, toost op de samenwerking met vastgoedbedrijf Intervast bij twaalf jaar Digicel. Foto: Stefano Tull  

PARAMARIBO - “Surinamers zijn gepassioneerd over voetbal, eten, muziek, reizen en we ontdekten dat sommigen nog een andere wens hebben, namelijk grond om een huis te bouwen. Digicel Suriname wil daaraan tegemoet komen”, zei Eugenie Haynes, hoofd marketing van Digicel, woensdag op een persconferentie ter gelegenheid van het twaalfjarig bestaan van het telecombedrijf in Suriname.

Onderzoek heeft volgens haar uitgewezen dat achttien- tot twintigduizend mensen ervan dromen om een eigen perceel te bezitten. Digicel wil één van hen via een promotiecampagne helpen om met het opwaarderen van beltegoed, deze droom waar te maken. Daarbij wordt samengewerkt met vastgoedbedrijf Intervast Suriname.

Het gaat om een perceel van 466 vierkante meter in Paramaribo Noord. Het maakt niet uit of de winaar al een perceel heeft. De perceelactie begint op 29 november, de verjaardag van Digicel. Er zijn ook andere promotionele activiteiten.

Latoya Dawsa vertelde heel emotioneel hoe blij ze was toen zij gebeld werd en te horen kreeg dat zij twee tickets naar Spanje heeft gewonnen voor een geheel verzorgde reis naar El Clasico tussen Real Madrid en Barcelona. "Mi na Barça mi e kraak", lacht ze breed. "Mi no ben denki taki mi ben go wini so wan bigi prijs."

De moeder van vier kinderen die werkzaam is op vliegveld Zorg en Hoop vertelt dat ze in een SWM-kantoor was om haar waterrekening te betalen toen zij gebeld werd. "Ik dacht: leuk, misschien heb ik weer een telefoon gewonnen net als in 2006. Maar de persoon zei 'yu mu hori yu ati. Dan mi skreki. Mi hor mi ati. En ze zei 'u heeft de hoofdprijs gewonnen'. Ik kreeg het koud en warm tegelijk. In die periode zat ik met huiselijke problemen en ik bad God 'breng een verandering in de situatie' en met deze bijzondere prijs is er echt ook een verandering gekomen. Ik ben blij, helemaal blij."

Het zal de eerste keer zijn dat Dawsa met een vliegtuig naar een ver land zal afreizen. Ze is de gelukkige winnares geweest uit meer dan 84.000 deelnemers die in totaal ruim vijftien miljoen keer hebben opgewaardeerd. De cheque voor het handgeld en tickets zijn haar intussen symbolisch overhandigd door Haynes en Martijn ten Broecke, country manager KLM Suriname. Dit bedrijf heeft de zomervakantie-promo van Digicel in augustus en september ondersteund.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina