Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Auditie deelname internationale songfestivals

Auditie deelname internationale songfestivals

18/11/2019 22:55 - Steven Seedo

Auditie deelname internationale songfestivals

Foto: Modestoduns.nl  

PARAMARIBO - De Stichting S.S. Music Art Foundation houdt dit jaar weer een auditie voor deelname aan de internationale songfestivals 'Podium Des Lycées' van Cayenne, Frans-Guyana en Défi Lycéens, het internationale scholierensongfestival van Guadeloupe. Dit laat de voorzitter Helianthe Redan van de stichting dWT weten.

De auditie, die naam 'The Best of The Best Auditie Show 2019' meekrijgt, vindt plaats op 24 november in theater Thalia. De winnaars van de verschillende songfestivals en talentenshows die dit jaar werden gehouden doen mee.

Het gaat om: Youth Voice, het Nickerie-, Commewijne-, Marowijne- en Maranatha Scholieren Songfestival, We Got Starzz, Open Scholieren Zangcontest van S S Promotion, Songfestival de Barmhartige Samaritaan, Voices of Gospel en de Weekend Talentshow.

'Podium Des Lycées' en 'Défi Lycéens' worden sinds het jaar 2000 georganiseerd en zijn belangrijke meetmomenten voor de jonge opkomende Surinaamse talenten, aldus Redan. Natalie Mossel, Jo-Anna Blackman Shanice Redan en Naomi Pikintio zijn al op de eerste plaats geëindigd.

Het Directoraat Cultuur heeft vaker bijgedragen aan de afvaardiging van deelnemers naar Cayenne en Guadeloupe. De zangeres en stemcoach Hellianthe Redan die vanaf het begin betrokken was als begeleider en zangcoach, richtte in 2013 de Stichting S.S. Music Art Foundation op.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina