Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Fashiondesigner Meredith Joeroeja naar Jamaica

Fashiondesigner Meredith Joeroeja naar Jamaica

20/11/2019 18:21 - Steven Seedo

Fashion designer Joeroeja naar Jamaica

Foto: Thecollectionmoda.com  

PARAMARIBO - De veelbelovende modeontwerpster Meredith Joeroeja vertrekt naar Jamaica om mee te doen aan de driedaagse handelsbeurs Moda Market in New Kingston. Het jaarlijkse evenement, dat vrijdag begint, biedt een platform aan creatieve talenten uit de Caribische regio, op het gebied van mode, muziek, kookkunst, lifestyle en beeldende kunst.

Joeroeja: "Het is een goede gelegenheid om te netwerken en mijn kleding tentoon te stellen. Jamaica is het modecentrum van het Caribisch gebied, ze hebben een concurrerende modesector die kwaliteitskleding produceert volgens internationale normen. Het is voor mijn belangrijk om tussen designers te staan die op zo een niveau opereren, ik raak hierdoor geïnspireerd waardoor mijn werk verbetert."

Haar deelname aan Moda Market sluit aan op haar doel om meer te gaan focussen op trade shows. Joeroeja heeft de afgelopen vier jaren al aan meer dan vijftien modeshows meegedaan, zowel nationaal als internationaal. "Ik ben enkele keren naar Nederland, Frans-Guyana, Trinidad en China geweest en nu Jamaica", besluit ze. De modeontwerpster werkt nu aan haar nieuwe collectie, die zij in 2020 wil lanceren.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina