Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • SZF lanceert mobiele app

SZF lanceert mobiele app

20/11/2019 20:55

Medewerkers van het SZF hebben zich al wegwijs kunnen maken in de applicatie.

Medewerkers van het SZF hebben zich al wegwijs kunnen maken in de applicatie. Foto: SZF  

PARAMARIBO - De Stichting Staatsziekenfonds (SZF) heeft een eigen mobiele app gelanceerd, meldt het NII woensdag. De app 'SZF Connect' is ontwikkeld om cliënten en de samenleving beter te informeren en om de dienstverlening te vergemakkelijken, zei Claudine Amattabri, hoofd Project Management van het SZF, tegen het NII.

Medewerkers zijn de afgelopen twee weken reeds wegwijs gemaakt in de applicatie, maar voor het grotere publiek is deze compleet nieuw. SZF Connect is ontwikkeld voor SZF-verzekerden en niet-verzekerden. Met de app heeft de gebruiker toegang tot diverse services van het ziekenfonds. Er kan worden ingelogd als gastgebruiker of met een SZF-id.

Amattabri verduidelijkt dat er reeds een mobiele SZF-app was, maar dat SZF Connect geheel anders is. Zo kunnen gebruikers de laatste nieuwtjes van het SZF volgen en hebben zij toegang tot de geneesmiddelenklapper. Wie inlogt met de SZF-id, ontvangt persoonlijke berichten, mededelingen over het verzekeringsplan en algemene informatie over verzekeringsplannen.

De gebruiker op de app ook de wachtdienstregeling die elke vrijdag wordt geüpload, halen en navigeren naar alle huisartsen en apotheken. Middels de navigatie functie krijgt men de kortste route naar een huisarts of een apotheek. Verder biedt de app ook toegang tot de SZF-premietabel en alle contactinformatie van het SZF, waaronder de units, kantoren en apotheken.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina