Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Molenpad-Limesgracht opengesteld

Weggedeelte Molenpad-Limesgracht opengesteld

20/11/2019 23:21

Politiecommissaris Stanley Changoer.

Politiecommissaris Stanley Changoer. Foto: Youtube Gov TV  

PARAMARIBO - Het weggedeelte van de Zwartenhovenbrugstraat tussen het Molenpad en de Limesgracht wordt donderdag om acht uur 's morgens opengesteld voor het verkeer.

Er zijn enkele veranderingen in de verkeerssituatie, zei politiecommissaris Stanley Changoer tegen het NII. Verkeer op de linkerrijstrook van de Van 't Hogerhuysstraat moet afslaan naar het Molenpad. Verkeer op de rechterrijstrook moet rechtdoor rijden tot de Limesgracht. De politie gaat donderdag het verkeer begeleiden.

Het Molenpad wordt donderdag om tien uur 's ochtends weer in beide rijrichtingen opengesteld. Tijdens de werkzaamheden mocht het verkeer tussen zes en tien uur 's ochtends alleen in één richting rijden. Ook over de Afi Jabastraat mag weer in twee richtingen worden gereden. Tijdens de werkzaamheden mocht tussen het Molenpad en de Gemenelandsweg slechts in één richting worden gereden.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina