Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Kindje dood binnengebracht op SEH

Kindje dood binnengebracht op SEH

21/11/2019 12:45 - Van onze redactie

Kindje dood binnengebracht op SEH

 

PARAMARIBO - De zes weken oude zuigeling D.H. is dinsdag 19 november door de ouders naar de Spoedeisende Hulp (SEH) gebracht voor medische hulp. Het kindje is volgens de dienstdoende arts dood binnengebracht. Volgens de ouders was hun baby al enige tijd ziek door aanhoudende diaree en braken.

De politie van het bureau Kwatta nam het ontzielde lichaampje na overleg met het Openbaar Ministerie in beslag. Na onderzoek is komen vast te staan dat er geen sprake is van een misdrijf. Het lichaam is afgestaan aan de nabestaanden, meldt de politie op haar website.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina