Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • ‘Jongeren geven jullie niet op!’

‘Jongeren geven jullie niet op!’

24/11/2019 03:07

De UN-SDG Jeugdambassadeurs, Chermain Pansa en Sivern Hammen.

De UN-SDG Jeugdambassadeurs, Chermain Pansa en Sivern Hammen. Foto: Secretariat UN SDG Youth Ambassadors  

PARAMARIBO - De UN SDG Jeugdambassadeurs sporen jongeren aan niet op te geven en zelfverzekerd door het leven te gaan om uiteindelijk in staat te zijn hun dromen en gestelde doelen te verwezenlijken, meldt hun secretariaat in een persbericht.

De ambassadeurs: "Obstakels zul je je zeker tegenkomen, maar die moet je overwinnen om te kunnen groeien. Ze vormen en sterken je aan om steeds beter te worden en de persoon te worden die je in de toekomst zal zijn. Focus dus niet op tegenstand, maar op dat wat zo een obstakel je leert om er beter en sterker Van te worden."

Elk zelfmoordgeval, in welke leeftijdsklasse dan ook, is er één teveel. De ambassadeurs roepen de samenleving op om bij constatering van pogingen tot zelfmoord en/of jongeren die er vaker over denken of praten meteen op zoek te gaan naar deskundige hulp. "We are our brother's keeper!"

De UN-SDG Jeugdambassadeurs, Chermain Pansa en Sivern Hammen houden in december niet alleen een spreekuur, maar zullen ook verschillende scholen bezoeken om gesprekken te voeren met jongeren. Hiermee proberen ze een luisterend oor te hebben voor hun leeftijdsgenoten, aldus het persbericht.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina