Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Drie doden bij botsing Oost-Westverbinding

Drie doden bij frontale botsing Oost-Westverbinding

26/11/2019 18:56

Drie doden bij frontale botsing Oost-Westverbinding

Foto: www.politie.sr  

PARAMARIBO - Bij een frontale botsing tussen twee voertuigen op de Oost-Westverbinding zijn maandag drie personen om het leven gekomen. Het gaat om de 24-jarige autobestuurder Ruben Betje en zijn moeder in het ene voertuig en een meerijder uit het andere voertuig. Alle slachtoffers overleden ter plekke.

De chauffeur en de andere inzittende zijn per eigen gelegenheid afgevoerd naar het ziekenhuis van Albina. Vermoedelijk zijn ze overgebracht naar Frans-Guyana voor medische behandeling. De personalia van de moeder en de derde verkeersdode zijn nog niet bekend. De politie maakt dinsdag melding hiervan op haar website.

Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat de voertuigen in tegengestelde richting reden over de Oost-Westverbinding in de omgeving van Adjoema-bergi. Op een bepaald moment heeft een van de bestuurders ter hoogte van de Adjoema-bergi vermoedelijk een inhaalmanoeuvre gemaakt met de frontale botsing tot gevolg.

Een ingeschakelde arts stelde de dood van verkeersslachtoffers vast. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de ontzielde lichamen ter obductie in beslag genomen. De politie van Moengo is belast met het onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina