Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Eén verkeersdode te West-Suriname

Eén verkeersdode te West-Suriname

30/11/2019 03:25 - Van onze redactie

Eén verkeersdode te West Suriname

 

PARAMARIBO - Mamoi Pinas, 54 jaar, is donderdagnacht overleden nadat hij ter hoogte van Drie Kokro te West-Suriname met zijn pick-up over de kop ging. Vier inzittenden werden zwaargewond met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hun situatie is stabiel.

De politie van Zanderij laat weten dat Pinas de controle over het stuur verloor ter hoogte van Drie Kokro, waardoor zijn pick-up tegen de hoge berm botste en meerdere malen over de kop sloeg. Het gezelschap kwam van Loksihati en was op weg naar Zanderij.

Met het overlijden van de bestuurder staat de verkeersbarometer op 68. Het lijk van Pinas is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina