Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Opvoeringen Sally's eerste soloshow uitverkocht

Opvoeringen Sally's eerste soloshow uitverkocht

01/12/2019 17:07 - Steven Seedo

'Sally The Rising Star'.

'Sally The Rising Star'. Foto: Facebook Sally The Rising Star  

PARAMARIBO - De drie voorstellingen van de eerste solo standupcomedy-show van Sally, die op 9, 10 en 11 december in theater Thalia worden gehouden, zijn uitverkocht. “Dit had ik niet verwacht. Ik ben totaal verrast. Het is mijn eerste keer en ik wist niet hoe de fans erop zouden reageren, maar ik zie dat de belangstelling groot is”, reageert de actrice, bekend van toneelgroep Sambel Trasie.

Er zijn geen extra shows, vanwege de decemberdrukte en de beschikbaarheid van Theater Thalia. "De voorbereidingen naar de shows toe lopen goed. Nog twee oefeningen te gaan, dan ben ik er helemaal klaar voor", vult Sally aan. Zij geeft toe dat het niet eenvoudig is om een solo stand-up show in elkaar te zetten. "Het is niet hetzelfde als een show met Sambel Trasie. Hier ben ik alleen en praat tot het publiek."

Sally vertelt de Ware Tijd dat ze in het voorprogramma een verrassing heeft voor het publiek. Indien zij er de ruimte voor heeft, zullen er meer soloshows volgen. "Ik zit ook nog met Sambel Trasie. Met hen ga ik in maart 2020 een nieuw stuk opvoeren. In Nederland is men al geïnteresseerd in mijn solo-voorstelling, maar ik heb gevraagd om daar nog even mee te wachten. Ik wil me nog niet daarop focussen."

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina