Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vijftienjarige komt om bij verkeersongeval

Vijftienjarige autobestuurder omgekomen bij verkeersongeval

01/12/2019 13:13 - Van onze redactie

De arts is bezig met onderzoek.

De arts is bezig met onderzoek. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - De vijftienjarige K.S. is zondagochtend om het leven gekomen bij een verkeersongeval aan de Welgedacht C-weg. Zijn voertuig sloeg over de kop en belandde in de trens langs de weg.

De politie, die gealarmeerd werd, ging meteen naar de plaats van het ongeluk, maar trof niemand aan in het voertuig. De brandweer werd ingeschakeld om naar de bestuurder te helpen zoeken. Nadat de zoektocht niets opleverde, vertrok de brandweer weer.

Er werd vervolgens een graafmachine ingeschakeld. Bij de tweede graafpoging kwam het ontzielde lichaam van de bestuurder boven water. Het is door omstanders uit de goot gehaald. De Ware Tijd verneemt dat de vijftienjarige K.S. het voertuig had genomen zonder medeweten van zijn vader. De politie van ressort Boma onderzoekt de zaak verder.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina