Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • CCK en IRIS respecteren vonnis

CCK en IRIS respecteren vonnis

02/12/2019 22:43

CCK en IRIS respecteren vonnis

 

PARAMARIBO - Het Comité Christelijke Kerken (CCK) en de Interreligieuze Raad in Suriname (IRIS) erkennen de onafhankelijke rechtspraak en respecteren daarom het vonnis in het 8 Decemberproces, melden de organisaties in een gezamenlijke uitgegeven verklaring. Ze spreken ook hun waardering uit voor de rechters die deze zaak tot een afronding hebben gebracht.

Het CCK en de IRIS roepen de gehele samenleving op de rechterlijke uitspraak te respecteren en het belang van de natie voorop te plaatsen door de rust en orde te handhaven.

Het Comité Christelijke Kerken en de Interreligieuze Raad in Suriname verwijzen in de verklaring ook naar hun eerdere initiatieven om na de rechterlijke uitspraak een proces van verzoening en heling in te zetten. Gevraagd wordt om oprecht aan mee te werken, opdat er na 37 jaren in vrijheid en harmonie gewerkt kan worden aan de verdere opbouw van het land.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina