Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Achtervolging kettingdief eindigt in trens

Beroofde leerkracht belandt in trens na achtervolging

03/12/2019 20:56 - Van onze redactie

Het voertuig van de leerkracht belandde tijdens de achtervolging in de trens. Niemand raakte gewond.

Het voertuig van de leerkracht belandde tijdens de achtervolging in de trens. Niemand raakte gewond. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Een leerkracht is dinsdagmiddag rond één uur van haar gouden halsketting beroofd op een schoolterrein in Latour 2. De beroving werd gepleegd door een onbekende man die zijn kans schoon zag toen de leerkracht plaatsnam achter het stuur van haar voertuig. Het slachtoffer zat samen met een collega en drie kinderen in de auto.

De verdachte rukte de gouden halsketting weg en nam de benen. De leerkracht zette de achtervolging in maar verloor waarschijnlijk de controle over het stuur in de Beekhuizenweg. Zij belandde met haar auto in een trens. Niemand raakte gewond. De verdachte nam de benen in onbekende richting.

De schade aan het voertuig is beperkt gebleven tot waterschade. De redactie verneemt dat het de tweede keer is binnen korte tijd dat leerkrachten op het schoolterrein van hun halsketting worden beroofd. Naar verluidt heeft de school geen adequate bewaking die zou kunnen optreden. De politie van Livorno onderzoekt de zaak.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina