Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Misiekaba tegen Bouterse: 'W'e stem pot yu baka!'

Misiekaba tegen Bouterse: 'W'e stem pot' yu baka!'

06/12/2019 23:37 - Naomi Hoever

Misiekaba tegen Bouterse: 'W'e stem pot yu baka!'

Foto: dWT  

PARAMARIBO - "Ik hoor dat ze Bouterse gaan opsluiten. Welke Bouta? Mijn president? Mi taki a na e wooko", begon André Misiekaba, ondervoorzitter van de NDP, vrijdagavond zijn speech in een stampvol Ocer. De kadermeeting draaide om het vonnis van twintig jaar dat op vrijdag 29 november is uitgesproken tegen NDP-voorzitter en voormalig legerbevelhebber Desi Bouterse.

"Als je politiek wil bedrijven mag je, maar probeer niet met de NDP te vechten", aldus Misiekaba. Hij heeft zijn zienswijze herzien over het aantal stemmen dat de partij zal halen. Volgens hem is de partij nu in staat dertig zetels binnen te halen in plaats van 26. "Den moeilijk wi dus we halen dertig zetels. Maakt niet uit wat ze doen. We zullen ze verslaan."

De ondervoorzitter zei dat overal in de wereld leiders worden verguisd wanneer ze de ogen van het volk openen. Tientallen wereldleiders zijn om deze reden vermoord. "Ik ben blij met het talent van deze man. Hij heeft zijn leven op het spel gezet en ze hebben hem verguisd. Uw volk staat achter u. Ik zal u bewijzen dati wi e stem poti yu baka!"

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina